Sune Rose Wagner byder på koncertoptagelser

Sune Rose Wagner byder på koncertoptagelser

En måned før alle andre kan TDC nu præsentere smagsprøver på Sune Rose Wagners nye dansksprogede soloprojekt. Sune Wagner har tidligere haft stor succes med at skrive sange på engelsk, først i Psyched Up Janis og siden i The Raveonettes.

På sit kommende soloalbum forsøger Sune Rose Wagner sig for første gang på modersmålet. Albummet, der blot får titlen "Sune Rose Wagner" udkommer i begyndelsen af december.

I oktober spillede Sune Rose Wagner en intimkoncert for et indbudt publikum i Sauna Recording Studio på Frederiksberg i København, og koncerten blev filmet i et samarbejde mellem TDC og pladeselskabet Auditorium. Senere vil denne optagelse både blive streamet hos TDC og udkomme på DVD i forbindelse med albummet, men allerede nu kan du se og høre tre numre fra koncerten på nedenstående adresse. Her er tale om singleforløberen "Hvad Der Sker" og "Altid", der begge er hentet fra det kommende album, samt en coverversion af Kliché-nummeret "Masselinjen". Desuden finder du et interview med Sune Rose Wagner, som er lavet umiddelbart efter koncerten.

Koncertoptagelserne kan ses her.

Vi kan desuden nævne, at de tre numre også er samlet på en digital ep sammen med radioversionen af "Hvad Der Sker", og den kan hentes som lydfiler via TDC Play

Til de nysgerrige kan vi informere om, at Sune Rose Wagner til koncerten var bakket op af Lisbet Fritze (guitar), Sofie Rasmussen (bas) og Jakob Høyer (trommer).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA