Belle And Sebastian-plade er på trapperne

Belle And Sebastian-plade er på trapperne

Det er to år siden, at Belle And Sebastian udgav deres syvende album "The Life Pursuit", som faldt fint ind i bandets ouevre. GAFFAs anmelder gav pladen fire stjerner, ikke mindst fordi kollektivet fra Glasgow stadig evner at komponere uimodståelige melodier.

Stuart Murdoch og venner har siden sidst haft travlt med blandt andet et filmprojekt, men de nye sange har presset sig på for at komme ud inden sidste salgsdato, siger Murdoch på bandets hjemmeside.

"Jeg regner med at få alle "God Help The Girl"-sangene mastered inden slutningen af november. Jeg tror, der er omkring atten. Det føles godt at tænke på at lave plader igen." Han tilføjer, at "det er så lang tid siden sidst, at jeg næsten går ud fra, at landskabet ser anderledes ud".

Stuart Murdoch spekulerer dog på, om fans stadig er interesseret i at høre nyt fra det efterhånden ældre band. Han vil gerne forsikres om, at popmusik stadig kan få de unges blod i kog, eftersom "alderen har det med at sløve begejstringen".

Der er endnu ingen udgivelsesdato fastlagt for "God Help The Girl", men GAFFA lover at følge op og høre, om ikke der bliver noget at begejstres over, uanset alder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA