x

Tre Courtney Love-album på vej

Tre Courtney Love-album på vej

I et nyt interview med Billboard.com afslører Courtney Love, at det endte med at blive pladeselskabet Virgin, der fik den eftertragtede underskrift. Således udsendes debut-soloudspillet "America’s Sweethart", der er Loves første udspil siden Holes "Celebrity Skin" fra 1998, den 28. oktober.

Ifølge interviewet er der mere nyt med Love i sigte. For allerede til efteråret næste år udsendes et officielt livealbum, og et helt nyt soloalbum er klar i slutningen af 2005. En dvd med nyt og gammelt materiale er også på tegnebrættet. De mange udgivelser bliver på selskabet Virgin.

"America’s Sweetheart" er produceret af Loves kæreste Jim Barber, og Josh Abraham, der tidligere har produceret for navne som Michelle Branch, Coal Chamber og Crazy Town. Derudover har Virgins direktør Matt Serletic også bidraget til produceringen af to ballader.

De fleste af de nye sange på "America’s Sweethart" er skrevet af tidligere 4 Non Blondes-sanger Linda Perry, der også har skrevet sange for Pink og Christina Aguilera.

Love beskriver selv albummets tekster som værende omhandlende: "Gud, sex, genfødsel, stilstand, død og håb."Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA