Nyhed

Superfuzz gendannet - forærer plade væk

Det Grammy-vindende hardrock band udgiver deres anden plade i 10 år

Michael Gersdorf dannede trioen Superfuzz i Fredericia i 1995. Bandet pladedebuterede i 1998 med "Superfuzz", der vandt en dansk Grammy for "Bedste Hard Rock Udgivelse" og sendte det da ukendte band på landevejene. De følgende år rundt på danske spillesteder kunne ikke holde Superfuzz sammen, og i 2003 lukkede Michael Gersdorf så butikken.

Ind fra højre træder så guitaristen og produceren Søren Andersen, der er gammel fan af bandet. Andersen er medejer af det anerkendte Medley Studio og har arbejdet sammen med en lang række af danske kunstnere. For nylig stod han bag X-Factor-deltageren Oliver Weers roste debutplade, som han også hjælper med at fremføre live.

Søren Andersen overtaler Gersdorf til at genoplive Superfuzz og med trommeslageren Asger Møller om bord også, er Superfuzz i 2005 klar til at indspille nyt materiale.


En påsat brand i pladestudiet The Club ser ud til at sætte endeligt punktum for idéen om Superfuzz, men mirakuløst nok reddes harddisken med fem indspillede sange fra en smeltet computer. Projektet ser endelig ud til at have bevist sin levedygtighed, og Gersdorf, Andersen og Møller flytter til Medley for at indspille resten af sangene.

Superfuzz har besluttet, at de i alt 11 sange på comeback-pladen "Streets Of Copenhagen" vil blive lagt ud til fri download på bandets hjemmeside fra den 17. november.

"Vi er bare interesserede i, at så mange mennesker som muligt får mulighed for at høre vores musik. For os handler det udelukkende om at komme i gang igen, og derfor synes vi, at det her er en god måde at gøre det på", siger Michael Gersdorff.


ANNONCE