Anthony Kiedis bag ny tv-serie

Anthony Kiedis bag ny tv-serie

Red Hot Chili Peppers' frontmand Anthony Kiedis vil lave sin biografi, "Scar Tissue", om til en ny amerikansk tv-serie.

Ulig bogen, som fokuserer på Kiedis' opvækst i Los Angeles og forholdet til faderen Spider, en narkohandler fra midtbyen, så vil tv-serien være en off-beat komedie.

Serien, som produceres af Marc Abrams og Michael Benson, vil først og fremmest udforske det amerikanske rock-miljø i 1970’erne.

Sangeren Keidis har for nylig sagt følgende til Daily Variety:

"Jeg elsker at gennemrode al det her materiale. Min far er også vild med det. Han ser det som vores sidste store glæde. At komme i kontakt med disse minder og at rekonstruere dem er herligt for os – inklusive kvinderne, diverse rockbands og spillestedernes udsmidere.”

Produceren Marc Abrams kalder serien, som udkommer på HBO, for ”et specielt projekt”.

Abrams udtaler:

”At være i stand til at se på denne person og finde frem til den oprindelige historie, at se brikkerne falde på plads i forhold til de begivenheder, som førte vedkommende til succes – det blev meget åbenlyst, at dette ville blive et specielt projekt.”

Selvom det lyder spændende, så kan der være lang tid, til vi får lov at se serien på dansk tv. Først skal den lige produceres, og så skal den have sin debut på amerikansk fjernsyn. Men man skal jo altid have noget at glæde sig til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA