x

Brøndbys borgmester stopper Grand Prix-film

Brøndbys borgmester stopper Grand Prix-film

Dagbladet Politiken skriver at Brøndbys borgmester, Kjeld Rasmussen, har sat en stopper for, at der bliver lavet optagelser i bebyggelsen Brøndby Strand til en af de små film, der skal vises i forbindelse med det Internationale Melodi Grand Prix. Borgmesterens begrundelse er, at Brøndby Strand ikke er et færdigudviklet boligområde.

”Filmfolkene henvendte sig til os med et ønske om at filme nogle drenge i et område med højhuse og græsplæner. De ønskede at lave optagelserne i Brøndby Strand, men det sagde vi nej til og henviste i stedet til et boligområde nord for Brøndbyøster station ved Nygaards Plads. Men det tilbud ønskede filmfolkene ikke at gøre brug af”, siger borgmester Kjeld Rasmussen.

Danmarks Radios Grand Prix general, Jørgen Ramskov oplyser, at DR har hyret produktionsselskabet Iris til at producere de små film, der skal vises i forbindelse med Grand Prixet. Han finder Brøndby Kommunes argumenter for, at man ikke må filme i Brøndby Strand vanvittige.

”Vi vil jo bare optage en lille film om nogle drenge, som spiller fodbold. Det handler jo ikke om, at vi vil lave en socialrealistisk film”, siger Jørgen Ramskov.

Han tilføjer, at Brøndby Kommunes afvisning ikke betyder noget for produktionen af filmen. Nu bliver optagelserne i stedet henlagt til bebyggelsen Bellahøj i Brønshøj ved København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA