x

Aimee Mann går i studiet til september

Aimee Mann går i studiet til september

Den amerikanske singer-songwriter Aimee Mann er allerede i gang med at planlægge sit femte album, opfølgeren til "Lost In Space" fra sidste august. Mann har allerede skrevet seks sange til albummet i forbindelse med den nuværende turné, deriblandt "I Can't Get My Head Around It", "Dear John" og "I Can't Help You Anymore".

Mann forventer, at det nye album kommer til at rocke mere end hendes tidligere udspil: "Det, der virker som en rockplade for mig, virker stadig down-tempo og deprimerende for andre. Jeg kan synge, så hårdt jeg kan, og det ender alligevel med at lyde som Karen Carpenter."

Albumindspilningerne forventes at begynde i september måned, efter at turnéen er færdig: "Jeg har spillet med det samme band i et år. Jeg nyder virkelig live-oplevelsen, så jeg har fået lyst til at indspille dette album mere som et band i studiet."

"Lost In Space"-produceren Michael Lockwood var Manns første ønske som producer på det nye album, men da han for tiden er beskæftiget som musikalsk leder på Lisa Marie Presleys turné, må hun finde en anden, men ikke husbonden Michael Penn. "Michael er altid involveret i sit eget arbejde. Og vi har ikke den samme måde at arbejde på. Jeg kan godt lide at hænge ud i studiet, hvor Michael mere er som en rigtig producer."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA