x

DJ straffes for at spille Eminem

DJ straffes for at spille Eminem

Radiostationen WZEE-FM i Wisconsin skal betale 7.000 dollars i bøde, efter at have spillet den ucencurerede version af Eminem nummeret "The Real Slim Shady". Radiostationen, der havde brudt statens kommunikations-lovgivning, blev præsenteret for bøden fredag (19/01), og appelerede straks - ikke fordi de ville sætte sig op imod lovgivningen, men fordi det hele bare var et uheld!?

Den lokale DJ havde d. 24. august 2000 ved 15:30-tiden (for nu at være præcis) sat cd-afspilleren til at spille den cencurerede version af "The Real Slim Shady" - som loven jo foreskriver. Herefter havde han skruet ned for hans monitor for at tale i telefonen, og han havde derfor ikke opdaget at statisk elektricitet (!?) havde fået cd-afspilleren til at afspille den ucencurerede version af Eminem singlen. En vejr-medarbejder på stationen hørte sangen, løb ned til studiet og fik stoppet sangen. Juhu!!!

I en udtalelse fra FCC (Federal Communications Commission) understreges det at: "'The Real Slim Shady' var upassende at sende (i radioen red.) i et tidsrum hvor børn kunne forventes at lytte med - mellem 06:00 og 22:00"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA