x

Københavns klubmiljø fejres med festival og cd

Københavns klubmiljø fejres med festival og cd

To pladeselskaber og to spillesteder er gået sammen om at fejre den københavnske klubscene, der har oplevet en fin opblomstring de senere år.

Det sker med "Clubbinghagen", som dels er en festival på Stengade 30 og Rust, dels en compilation-cd udgivet af Murena Records og Homebrew.

Festivalen begynder på onsdag på Rust med Midweek Brakes-klubben. På programmet er et Freestyle Freakshow Deluxe feat. Per V, Ole D m.fl. samt DJ 360°,

Fredag og lørdag suppleres spillestederne med en gratis udendørsscene på Skt. Hans Torv, hvor man kan opleve dj-kollektivet Vibezone, Low Pressure Sundsystem og Kill Your Tell. Festivallen kører til søndag – se http://www.stengade30.dk og http://www.rust.dk for hele programmet.

Cd'en "Clubbinhagen - Selected Highlights From Copenhagen Nightlife" er stilmæssigt lige så bred som festivalens levende program. Compilationen byder både på kendte Murena-navne som Slowtrain og Ben Horn, men præsenterer også spændende upcoming navne som f.eks. Homebrews glimrende B&B International (billedet). Der er release party på Stengade 30, torsdag den 31. juli fra kl. 21.

Info om cd'en hos Homebrew
og Murena Records
og Playground Music

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA