x

Robert Plant indspiller nyt album med Alison Krauss

Robert Plant indspiller nyt album med Alison Krauss

Den gamle Led Zeppelin-sanger Robert Plant har igen og igen afvist at deltage i en genforening af sit gamle band og blandt andet henvist til, at han har brugt en del af 2008 til at turnere med den amerikanske countrysangerinde Alison Krauss, som han sidste år udsendte det særdeles anmelderroste album "Raising Sand" med.

Nu fortæller Plant så, at han vil indspille endnu et album med Alison Krauss. "I januar begynder jeg at indspille et nyt album med Alison Krauss og [produceren] T-Bone Burnett," siger han ifølge sitet metalunderground.com. T-Bone Burnett producerede også "Raising Sand".

Robert Plant tilføjer: "Men jeg forstår, at alle skal have noget at spise", underforstået, at han ser gennem fingre med, at de øvrige Led Zeppelin-medlemmer planlægger at tage på turné næste år uden Plant.

GAFFA anmelder Finn P. Madsen var en af de mange, der var begejstret for albummet "Raising Sand". I sin femstjernede anmeldelse skrev han blandt andet: "Den hviskende sangmuse møder legenden med primalbrølet fra Led Zeppelin. På papiret ikke det mest oplagte kryds. Men på "Raising Sand" tager tingene en overraskende drejning, hvilket til dels skyldes produceresset T-Bone Burnetts sans for at kæle for detaljerne i musikken og gøre den så organisk og autentisk som muligt."

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA