x

Amstrong indspiller med amerikansk topproducer

Amstrong indspiller med amerikansk topproducer

De danske post-pop-rockere i Amstrong er netop nu i gang med at indspille en opfølger til forrige års anmelderroste "Hot Water Music". Stedet er Woodstock, USA, og produceren er Malcolm Burn, der tidligere har arbejdet med så prominente navne som Patti Smith, Bob Dylan og Emmylou Harris.

- Nu er det jo ikke fordi, vi vil til at lave country-musik. Men vi var meget imponerede over produktionen på Emmylou Harris’ "Red Dirt Girl". Burn har en fantastisk evne til at bevare støjen i lyden og gøre det hele meget organisk - og det kan vi bruge i vores musik, lyder det fra Amstrongs Jacob Leth til GAFFA.dk kort før afgangen til Woodstock.

- Det var sådan set ikke svært at få fat i ham: Vi fandt hans manager på nettet og sendte nogle demoer. Og dem kunne Burn godt se perspektiverne i.

Men når Amstrong vender hjem igen - med et færdigindspillet album i rygsækken - vil de stadig mangle et pladeselskab at udgive det på.

- Det haster sådan set ikke at få den udgivet. Jeg mener, den skal ikke ud for enhver pris. Vi er vant til at få vores ting udgivet i hele Europa og i USA, og hvis det tager tid at finde nogen, der kan gøre det for os - så tager det tid. Vi kan vente.

Læs mere i GAFFA august, der er på gaden 7. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA