x

Strandfest i Århus

Strandfest i Århus

Siden GAFFA.dk i går hypede weekendens Sounds from Ibiza i Århus og København, har vi fået oplyst, at Århus-festen på fredag bliver løbet i gang af en uofficiel forfest på Den Permanente Badeanstalt nord for midtbyen.

Bag festen, som begynder kl. 21, står den århusianske dj Nicolai Rudnicki. Han har boet i Frankrig i mange år og arrangeret fester dér.

– Jeg har lyst til at sprede noget af den samme festkultur i Danmark, og jeg vil gerne udbrede kendskabet til elektronisk musik, siger Nicolai til GAFFA.dk.

– Jeg regner med at afholde tre gratisarrangementer under navnet Press Release hen over de næste fire måneder. Festen på fredag bliver den første, og den afholdes helt på min regning. Vi har fået tilladelse til at afholde festen, men ingen spiritusbevilling, så folk må selv tage drikkevarer med.

Tag plader med
Nicolai Rudnicki har allerede omkring otte dj's på listen, men der er stadig et par huller i programmet:
– Jeg stiller op med et sæt pladespillere og lydanlæg. Dj's, som har lyst til at spille, kan ringe til mig på tlf. 20 32 92 42 eller skrive på [email protected], fortæller han.

Strandfesten har ikke nogen officel sammenhæng med Sounds Of Ibiza-arrangementet i Turbinehallen, men de to events kan ses i en sammenhæng:
– Jeg har talt med Peter Godtfredsen, som står bag Sounds of Ibiza, og vi er enige om, at de to fester understøtter hinanden, siger Nicolai Rudnicki til GAFFA.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA