Stem på GAFFA-Prisen 2008

Stem på GAFFA-Prisen 2008

Bladene er faldet af træerne, julen står for døren, og snart er det sidste blad vendt i kalenderen. 2008 er ved at rinde ud, og det er atter engang – den 18. gang faktisk – blevet tid til at uddele årets GAFFA-priser. Og som altid er det op til dig, kære læser, at kåre de solister og bands, som du mener har fortjent anerkendelse for deres musikalske indsats i 2008 og kan følge i sporene fra blandt andre Dúné (billedet), som var blandt sidste års store sejrherrer.

Hvem er dine favoritter? Er det Volbeat, Tina Dickow eller et helt tredje navn fra den etablerede del af den nye danske pop- og rockgarde, eller er det nye kunstnere som Choir Of Young Believers eller Mike Sheridan? Og hvad med udlandet? Er du til veteraner som Nick Cave eller Marianne Faithfull
eller unge kometer som Duffy eller Fleet Foxes?

Din stemme tæller kun i afstemningen, hvis du stemmer på kunstnere, som har udgivet nyt materiale i indeværende år. Tjek anmeldelsessektionen på GAFFa.dk, hvis du kommer i tvivl – her er alle GAFFAas anmeldelser fra 2008 (og før, i øvrigt) stadig at finde. Og ellers kan du jo lade dig inspirere af GAFFA-anmeldernes årslister – se dem her.

Hvis du deltager i afstemningen, deltager du også i konkurrencen om en lang række flotte præmier. Nærmere betegnet: 1. præmien: et Bowers & Wilkins Zeppelin-iPod-højttaleranlæg fra Hi-Fi-Klubben, 2. præmien: 2 billetter til Roskilde Festival 2009, 3. præmien: 2 billetter til Spot Festival 2009 og 4. præmien: GAFFA's dobbelte jubilæums-cd "GAFFA 25".

Deltag i aftstemningen om GAFFA Prisen her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA