x

Fan af tysk teenageidol dræbt af jaloux kæreste

Fan af tysk teenageidol dræbt af jaloux kæreste

GAFFA.dk indrømmer blankt, at denne egentlig dybt tragiske nyhed hører til i den mere spektakulære afdeling, men vi kan altså ikke lade være med at bringe den videre fra den tyske formiddagsavis Bild Zeitung:

Den tyske popverden er i chok, efter at teenageidolet Daniel med efternavnet Küblböck - vel nærmest det tyske svar på Jon (bortset fra at Daniel ikke har en voldstiltale over hovedet, og at Daniel har tydelige feminine træk, herunder en vis lighed med TV2-værten Susanne Utzon) - er blevet indirekte årsag til mord og selvmord.

Daniels store fan Verena (15 år) var så forelsket i Daniel, at hendes kæreste David (20 år) i jalousi skød først hende og så sig selv. David havde uden held krævet, at Verena opgav sin lidenskabelige kærlighed til Daniel. En dag blev det for meget, og David opsøgte Verena hos hendes forældre i Lindau ved Bodensøen, skød hende og flygtede derefter, hvorpå han skrev en afskeds-sms til en ven og derpå skød sig selv.

Daniel udtaler, at han er dybt rystet over dobbeltdrabet, men at han ikke føler sig ansvarlig, og at det ikke kan få ham til at stoppe sin musikkarriere. "Jeg vil sprede kærlighed mellem mennesker. Musik er mit liv", siger han.

Læs mere hos Bild Zeitung.

Læs mere om Daniel på www.danielsuperstar.de.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA