x

GAFFAs arkiv går i luften

GAFFAs arkiv går i luften

Halvandet års hårdt arbejde udmønter sig i dag i, at du nu kan læse alle trykte udgaver af GAFFA fra 1983 og frem til i dag på nettet. Digitalisering af mere end 280 udgaver af musikmagasinet GAFFA er blevet til i samarbejde med musikbibliotek.dk og dvm.nu.

Formålet med projektet er at sikre, at artiklerne fra GAFFA tilbage fra første udgivelse i september 1983 bevares for eftertiden, samtidig med at de kan være til gavn for de mange musikinteresserede brugere på nettet. De mere end 280 udgivelser plus diverse tillæg og særudgaver blev scannet elektronisk hos Det Kongelige Bibliotek, hvorefter filerne blev sendt hele vejen til Novosibirsk, hvor russiske specialister konverterede dem til rå tekst. Det betyder, at artiklerne integreres i deres fulde længde på GAFFA.dk, hvor de vil være katalogiseret og relateret til det øvrige digitale indhold, som dagligt publiceres på websiden.

Publiceringen af GAFFAs arkiver betyder, at man nu kan grave et interview frem med The Cure fra 80erne, se GAFFAs anmeldelse af Disneyland After Darks debutplade, eller læse GAFFAs interview med Kronprins Frederik.

Hele arkivet er nu tilgængeligt på siden GAFFA Arkiv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA