Troo.L.S. skal arbejde med Akon

Troo.L.S. skal arbejde med Akon

Da rapperen Akon i 2006 udsendte albummet "Konvicted", indeholdt det nummeret "Gangsta Bop", der var indspillet i samarbejde med danske Troo.L.S. og Rune Rask fra gruppen Suspekt. Nu kan Ekstra Bladet afsløre, at Troo.L.S. flytter til USA til næste år for at fortsætte samarbejdet med Akon.

Akon er lige nu ude for at promoveret sit seneste album "Freedom", der er indspillet på hans seneste turné, og derfor ikke indeholder danske bidrag. Men i et interview med Ekstra Bladet udtaler han, at han ser frem til at arbejde sammen med Troo.L.S. alias Troels Nielsen i fremtiden:

"Jeg har en masse arbejde planlagt til min danske ven. Han kan tilføre en international fornemmelse, som jeg ikke selv kan. Han lytter simpelt hen til hiphop på en anden måde, hvor jeg er omgivet af den samme slags musik hver dag".

Planen er nu, at Troo.L.S. i det nye år skal flytte til USA, hvor han skal samarbejde med Akon og en række andre producere om at lave musik både til rapperen og andre kunstnere. Til Ekstra Bladet siger den danske rapper/producer om samarbejdet med Akon:

"Det er jo lidt en drengedrøm at få lov at prøve. Selvom vi rapper på dansk, så er det jo derovrefra, det hele stammer. Jeg har snart prøvet alt herhjemme, så jeg kan mærke, at jeg har lyst til nye udfordringer. Og det her er en chance, jeg simpelt hen ikke kan lade gå fra mig".

Troo.L.S.udtaler desuden, at han forventer at passe både Suspekt og sit pladeselskab Tabu Records fra USA, da det er lettere at gøre det derovre fra, end det er at samarbejde med Akon fra Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA