Morrissey til Danmark

Morrissey til Danmark

Den 16. februar udkommer Morrisseys kommende album "Years Of Refusal". I den forbindelse er GAFFA i skrivende stund i London og få et eksklusivt interview med den elegante provokatør, og her har Morrissey lige afsløret, at han giver to danske koncerter i april.

– Jeg spiller i KB Hallen i København og så i Odense på et spillested med et langt navn, som jeg ikke lige kan huske. Det bliver engang i april, siger Morrissey til GAFFAs udsendte medarbejder, Lars Löbner Jeppesen.

Vi må altså til at lege gætteleg, hvad angår odenseanske spillesteder med lange navne. Der er selvfølgelig Odense Idrætscenter, og så er der Arena Fyn og Magasinet – hvis man ellers vil kalde det et langt navn, men det vil man næppe, når man er leveringsdygtig i sangtitler som "I'm Throwing My Arms Around Paris" (singleforløberen for det nye album, fysisk tilgængelig 9. februar), "I Will See You In Far-Off Places", "There Is A Light That Never Goes Out", "Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me" og "Please Please Please Let Me Get What I Want", for bare at nævne nogle få eksempler. Posten er vist for kort et navn, og spillestedet er vel også for lille til en kunstner med Morrisseys popularitet.

"Years Of Refusal" indeholder 12 sange, som Morrissey har skrevet dels med de gamle samarbejdspartnere Alain Whyte og Boz Boorer, dels sammen med nytilkomne Jesse Tobias. Albummet er delvis produceret af Jerry Finn, der dog blev syg og døde under optagelserne. "Years Of Refusal" har, for de nørdet interesserede, en samlet spilletid på 43 minutter og 25 sekunder. Det er Morrisseys første studiealbum under hans nye kontrakt med pladeselskabet Decca, en del af den multinationale Universal Music-paraply.

GAFFAs interview med Morrissey kan du læse i GAFFA i februar eller marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA