AC/DC i Parken

AC/DC i Parken

Der har efterhånden været snak om en dansk AC/DC-koncert i evigheder, men nu er den god nok. AC/DC kommer til København for at give koncert i Parken 19. juni. Det kan man nu se på gruppens officielle webside.

Bandet har netop annonceret en lang række europæiske datoer på en turné, der efter en pause sættes i gang igen 13. maj med en koncert i Leipzig. Derefter skal bandet gøre de europæiske motorveje usikre frem mod den sidste koncert 30. juni, hvor de går på scenen i Glasgow.

Dermed virker det ikke længere realistisk, at gruppen kommer forbi Roskilde Festival til sommer, trods frontmanden Brian Johnsons udtalelser om, at han godt kunne tænke sig at spille der.

Men i stedet får vi altså en koncert i Parken, og det er der næppe mange, der vil klage over. Der er endnu ikke kommet informationer ud om billetsalg, men vi skal naturligvis nok viderebringe informationerne, lige så snart koncerten bliver officielt bekræftet af de danske arrangører.

[Opdateret] Koncerten er nu blevet officielt bekræftet. Billetsalget starter på onsdag 17. december klokken 10:00 gennem Billetlugen.dk, på telefon 70 263 267 samt i Fona. Billetpriserne ligger mellem 550 kroner og 675 kroner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA