x

Bob Dylan til Danmark

Bob Dylan til Danmark

Bob Dylan optræder, selv om han er fyldt 62 år, stadig et par hundrede gange om året, og hans "Neverending Tour" bringer ham nu igen til Forum i København, hvor han sidst havde mundharpen fremme i april 2002. For tiden er han på turné i USA, men til oktober drager han altså over Atlanten.

Bob Dylans sidste studiealbum er det meget roste "Love And Theft", der udkom den skæbnesvangre dato 11. september 2001, og så er han netop aktuel med soundtracket til filmen "Masked And Anonymous". I filmen, der snart får premiere, har han selv hovedrollen som rocksangeren Jack Fate, en rocksanger der stikker af fra fængsel for at give en velgørenhedskoncert. I filmen spiller Dylan sammen med stjerner som Jeff Bridges, Jessica Lange, John Goodman og Penelope Cruz.

"Masked & Anonymous"-soundtracket består af 12 velkendte Bob Dylan-kompositioner fortolket af europæiske og amerikanske musikere samt 4 nyindspillede sange med Bob Dylan.

Billetsalget starter på tirsdag 12. august kl. 10 fra Billetmaskinen: 70 110 130, http://www.billetmaskinen.dk samt fra TDC-butikkerne og Sex Beat Records.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA