Nyhed

Julian Casablancas med på comedy-album

Strokes-sangeren er en af gæsterne på det kommende comedy-album "Incredibad" med The Lonely Island

Trioen The Lonely Island (billedet) består af tre forfattere på tv-showet Saturday Night Live inklusive Andy Samberg, der også medvirker på skærmen ikke mindst i musikvideoer som "Lazy Sunday" og "Dick In A Box", der er blevet YouTube-fænomener. Førstnævnte er en hyldest til filmen "The Chronicles Of Narnia", og den anden er en romantisk og Emmy-vindende julesang, hvor Samberg får hjælp af Justin Timberlake.

Successen med de to sange og medfølgende musikvideoer har nu fået The Lonely Island til at samle deres materiale på et album, der har fået titlen "Incredibad". Ud over Timberlake dukker også Norah Jones, Adam Levine (Maroon 5), T-Pain og skuespillerne Jack Black og Natalie Portman op sammen med Julian Casablancas fra The Strokes.

Sidstnævnte er et af de få medlemmer af The Strokes, der ikke lige nu bruger sin tid sammen med et sideprojekt, hvilket har givet ham masser af tid til at medvirke på sangen "Boombox" sammen med trioen.


The Lonely Island udsender "Incredibad" 10. februar, og udgivelsen kommer med en dvd, så man kan se videoerne til de humoristiske sange.

ANNONCE