x

Popstjerner i Big Brother

Popstjerner i Big Brother

Man har på engelsk tv siden 2001 kunne se programmet Celebrity Big Brother, hvor man har samlet en række mere eller mindre kendte deltagere i et hus, hvor de har skullet bo sammen i en uges tid. Blandt tidligere deltagere finder man musikalske navne som Goldie, Leo Sayer, Pete Burns fra Dead Or Alive og Bez fra Happy Mondays.

Showet holdt pause i 2008 på grund af en række racistiske kontroverser, men 2. januar satte man gang i en ny runde, og også i år er der en række musikere med i programmet. Den amerikanske rapper Coolio har blandt andet meldt sig, og han er bestemt ikke ubekendt med reality-tv-genren. Udover at have medvirket i Celebrity Fear Factor, Celebrity Bootcamp og Celebrity Paranormal Project, så bliver hans familieliv også dokumenteret i serien Coolio's Rules.

Han får følgeskab af sangerinden Mutya Buena, der i 2005 forlod den populære popgruppe Sugababes. Siden da er kommet soloalbummet "Real Girl", og det forventes at sangerinden vil udsende sit andet soloalbum i løbet af 2009.

Derudover medvirker også Ben Adams fra boybandet A1 og La Toya Jackson, samt marginalt mindre musikalske gæster som Verne "Mini-Me" Troyer og modellen Lucy Pinder. Det rygtes desuden, at den tidligere Visage-frontmand Steve Strange også vil dukke op undervejs.

Celebrity Big Brother kan ses på den engelske tv-kanal Channel 4.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA