x

Courtney Love sponsoreret af tamponer og tequila

Courtney Love sponsoreret af tamponer og tequila

Ifølge et indlæg på Courtney Loves MySpace-side vil sangerindens næste album blive præsenteret i samarbejde med firmaer, der laver tamponer og tequila.

Courtney Love opløste bandet Hole i 2002, og to år senere solodebuterede hun med albummet "America's Sweetheart", der ikke solgte specielt godt og heller ikke genererede de store singlehits. Siden da har Love arbejdet på sit andet soloalbum, der får titlen "Nobody's Daughter".

Det forventes, at albummet vil blive udsendt til februar, og selvom det har været nævnt i en række artikler, at Love har fået hjælp til sangskrivningen af folk som Linda Perry og Billy Corgan, så vides det ikke rigtig, hvad der ender med at komme med på pladen, der menes at være færdigindspillet.

Faktisk har en lang række ting omkring det ofte udsatte album virket kaotisk, og man er ikke blevet meget klogere, når man har læst de usammenhængende og kværulerende indlæg på sangerindens MySpace-side.

Derfor kan det virke underligt, at amerikanske firmaer (finanskrise eller ej) har en interesse i at sponsorere det kommende album fra Kurt Cobains enke. Men det skulle ikke desto mindre være tilfældet, hvis man skal tro et indlæg skrevet af webmasteren på Loves MySpace-side.

Efter at have forsøgt at forklare, hvorfor albummet er blevet forsinket (overnaturlige tekniske problemer er grunden denne gang), fortæller Loves repræsentant, at coveret til det kommende album er næsten klar, og at en række firmaer inklusive et prominent tequila-firma og et prominent firma bag hygiejneprodukter til kvinder har lagt 30 millioner dollar i sponsorater og tilføjer: "Selv Courtney fatter det ikke".

Det er der næppe nogen, der gør, og man kan undre sig over at specielt et alkoholfirma har lyst til at blive associeret med en kvinde, der er berygtet for særdeles utilregnelig opførsel. Men sponsorater eller ej skal det blive interessant, om Love er kommet nok på ret køl til at udgive et interessant album, eller om det er ved at være slut for den 44-årige sangskriver.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA