x

SupaJan lancerer kalender, album og releasekoncerter

SupaJan lancerer kalender, album og releasekoncerter

SupaJan har i flere år været et større navn på den danske hiphopscene, blandt igennem utallige medvirkener på diverse compilations og danske hiphopalbums. Samarbejdslisten tæller bl.a. rapacts som Majors, Pede B, Jøden, Revoltage, Nemo, Per Vers. D. 12. januar udkommer så det, efterhånden længe ventede, debutalbum "DitIdol".

I den anledning har Jan lanceret "Supa-kalenderen", der siden d. 1. januar har huseret på YouTube. Hver dag kan man følge med i rapperens bestræbelser på at blive helt klar til udgivelsen af "DitIdol". Indtil videre har den ikke så gadesmarte rapper bl.a. været forbi et træningscenter, Christiansborg, i studiet og på en vinterbadetur. Hvert afsnit er passende akkompagneret af en ny sang fra det kommende album. Supa-kalenderen har varighed af en halv julekalender, og tæller ned til udgivelsesdatoen - en dag der nok uanset kalenderlængde, føles som en mindre juleaften for fans af dansk undergrundsrap, og ikke mindst SupaJan selv.

Releasen fejres med to releaseparties. Et i henholdsvis Århus (9. jan) og København (14. jan). Førstnævnte bliver på Kontoret - tidligere med Hiphopkontoret, der i december udvidede sine aktiviteter til også at omfatte et månedtligt Århus arrangement. Udover SupaJan live, kan DJ Fjelle, DJ Peter Plus og 07 champ i DM i Mix DJ Diverze også opleves. I København er det Rusts onsdagsklub HEAT, der får selskab af Jan'ern, der stiller op med fuldt live band og lidt surprise gæster på mikrofonen. Temaet for releasen er "Kom Som Dit Idol", og der udleveres SupaJan masker ved indgangen, mens DJ Noize strikker lydtæppet. Til begge releasefester er der desuden gratis Guld Tuborg til de hurtige.

Følg med i Supakalenderen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA