x

Danske emo-punks på amerikansk pladeselskab

Danske emo-punks på amerikansk pladeselskab

Det danske punkband PinBoys kan nu føje sig til listen over danske bands med en udenlandsk pladekontrakt. Det århusianske band, der blev dannet så sent som september sidste år, er signet på det New York-baserede Flytrap Records, og det første udspil er i handelen d. 14. august, indtil videre i Danmark, USA og Brasilien, men senere også i resten af Europa.

Allerede to måneder efter dannelsen havde bandet sin første fire-sangs-demo One In The Gutter klar. Tre uger efter havde PinBoys to sange på Garageband.com-sitets punk-top ti, og høstede ros flere steder for deres iørefaldende emo-punk, der er beslægtet med navne som f.eks. Millencolin, No Fun At All, NOFX og Sum 41.

PinBoys består af Jakob på vokal og bas; Stina – vokal; Bo – guitar; Simon – guitar; og Anders – trommer. Stilen er en cocktail med iørefaldende melodier, masser af guitar-lir, hårdt pumpende bas og pågående trommer.

PinBoys planlægger i løbet af efteråret at "punke de danske spillesteder for hårdt" samt at spille 10-20 gigs i og omkring New York, bl.a. til den store CMJ Rock Marathon-festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA