x

Nyt Raveonettes-album til september

Nyt Raveonettes-album til september

The Raveonettes’ Sune Rose Wagner er ikke kendt for at ligge på den lade side, og det gælder heller ikke hans musikalske partner Sharin Foo, selvom hun ellers er forholdsvis nybagt mor (hendes datter Molly Foo Edwards kom til verden 13. september). Duoen er klar til at gå i studiet meget snart for at indspille deres fjerde fuldlængde-album, skriver Sune Rose Wagner i et nyhedsbrev.

Wagner skriver: “Jeg havde en god, kreativ snak med Sharin i dag, og vi er bare så klar til at lave vores bedste album til dato. Det bliver udsendt til september, og vi vil lave et rigtigt studiealbum med en genial producer. Det er begrænset, hvor meget man kan lave i sit soveværelse, og lad os indse det, hverken du skal vælge et af dine favoritalbums, så klarer det at stå imod tidens tand i kraft af en tidløs lyd og fortrinlig produktion og sangskrivning. Lige nu er den rette tid for os til at gå et skridt op.

The Raveonettes’ sidste studiealbum, “Lust, Lust, Lust” fra november 2007 var selvproducerede hjemmestudieoptagelser, mens gruppens to første fuldlængde-studiealbum fra henholdsvis 2003 og 2005, “Chain Gang Of Love” og “Pretty In Black”, var indspillet i et rigtigt studie, og det er altså denne stil, The Raveonettes vil tilbage til.

Inden de går i studiet, tager The Raveonettes dog lige på en kort amerikansk turné, hvor Sharin Foo igen er tilbage i folden efter et halvt års barselsorlov. Koncertdatoerne er som følger:

15/01 Boston, MA Paradise Rock Club
16/01 New York, NY Webster Hall
17/01 Washington, DC Black Cat
23/01 San Francisco, CA Bimbo's 365 Club
24/01 Los Angeles, CA Henry Fonda Theater

Sune Rose Wagner tager dog også lige en tur til Danmark for at turnere med fokus på sit nyligt udsendte dansksprogede soloalbum. Turnéen går til følgende byer:
25/02 – VoxHall, Århus
26/02 – Fermaten, Herning
27/02 – Von Hatten, Randers (billetsalg på GAFFA Billet)
28/02 – Sønderborghus
04/03 – Vega, København
05/03 – Toldkammeret, Helsingør
06/03 – Posten, Odense
07/03 – Godset, Kolding
12/03 – Badeanstalten, Slagelse
13/03 – Stundenterhuset, Aalborg
14/03 – Det Musiske Hus, Frederikshavn


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA