x

John Lennon-film får ny titel

John Lennon-film får ny titel

Allerede inden filmen "Control" om Ian Curtis og Joy Division havde haft verdenspremiere, kunne manden bag manuskriptet, Matt Greenhalgh, meddele, at han var i gang med at arbejde på en film om John Lennons unge år. Arbejdstitlen var dengang "Lennon", men nu kan The Guardian meddele, at filmen vil blive udsendt med titlen "Nowhere Boy".

Filmen skal instrueres af den debuterende instruktør Sam Taylor-Wood, der ellers primært tidligere har gjort sig som kunstner. Hun har desuden under navnet Kiki Kokova indspillet sange med Pet Shop Boys samt deltaget i filmfestivalen i Cannes med kortfilmen "Love You More", hvor Pete Shelly fra Buzzcocks medvirker.

På rollelisten finder man som John Lennons tante Mimi skuespillerinden Kristin Scott-Thomas ("The English Patient"), John Lennons mor spilles af Anne-Marie Duff, og i rollen som den unge John Lennon finder man Aaron Johnson, der senest har spillet en af hovedrollerne i den engelske film "Angus, Thongs And Perfect Snogging".

Optagelserne til filmen begynder i Liverpool i marts, og det forventes, at fokus vil ligge på Lennons unge år, og de to kvinders indflydelse på den engelske sangskrivers opvækst.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA