x

D-A-D flytter koncert

D-A-D flytter koncert

Da D-A-D i november annoncerede deres Danmarksturné, stod der en koncert i Arena Fyn på programmet. Men nu meddeler arrangørerne ,at koncerten vil blive flyttet til Odense Idrætshal. Der er dog alligevel fortsat ledige billetter til koncerten.

Bandet tager 30. januar ud på deres Monster Philosophy Tour '09, der starter med en koncert i Horsens 30. januar. Her leveres opvarmningen af norske Skambankt, og de er også med til koncerten i Odense.

Ifølge arrangørerne har der hele tiden været ønske om at kunne afvikle koncert i Odense Idrætshal, hvor bandet tidligere har spillet. Men det var oprindeligt ikke muligt på grund af et gymnastikarrangement. Men det har man åbenbart kunne arbejde udenom, og nu kan man altså flytte koncerten til det noget mindre spillested.

Datoen og tidspunktet for koncerten er fortsat fredag 6. marts klokken 20:00. Billetter købt til det først annoncerede spillested gælder uden ombytning til Idrætshallen, og de resterende billetter kan købes hos Danbillet på telefon 66 14 01 10 eller www.danbillet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA