x

Tim Christensen citerer dårlige anmeldelser

Tim Christensen citerer dårlige anmeldelser

Når kunstnere og ikke mindst deres pladeselskaber indrykker annoncer for deres nye plade, citerer mange ofte anmeldelser, og selvsagt de mere positive. Her er der så nogen, der citerer mere kreativt end andre, men Tim Christensen, hans pladeselskab Mermaid og koncertarrangøren PDH er gået ganske anderledes til værks.

I en ny annonce for albummet ”Superior” og Tim Christensens forårsturné, som blandt andet kan ses i GAFFAs nye januarnummer, kan man nemlig læse en masse anmeldelsescitater – og ikke kun de positive. Christensen citerer nemlig samtlige anmeldelser, og derfor kan man i annoncen ikke kun læse, at ”Han rører ved det ypperste”, som GAFFA skrev i sin femstjernede anmeldelse, og at albummet er ”Et tagselvbord af ørehængere,” som BT skrev i en anmeldelse, ligeledes til fem stjerner.

Tim Christensen citerer også Ekstra Bladets to-stjernede anmeldelse med linjerne ”Tim Tørvetriller – Kong Christensen Den Kedelige er frygteligt tilbage” og Århus Stiftstidende, der kaldte plade ”Ugens Flødebolle” og ligeledes uddelte beskedne to stjerner.

GAFFA fangede Tim Christensen for at høre, hvorfor han gladelig vedkender sig, at nogen kalder ham en flødebolle og en tørvetriller.

– Ja, den er lidt alternativ, den annonce, og vi har fået utrolig god respons på den, siger Tim Christensen til GAFFA.dk og fortsætter:

– Grunden til vi har gjort det er, at mange folk har det indtryk at pladen har fået generelt dårlige anmeldelser. Det er bare langt fra sandheden. I denne annonce står det sort på hvidt, da ingen anmeldelser er udeladt. Her er de alle sammen. The ”awful” truth, om man vil.

De i alt 16 anmeldelser giver sammenlagt 62 stjerner, svarende til et gennemsnit på 3,875 stjerner ud af seks. Og det må da i hvert fald siges at være over middel.

Tim Christensen indleder sin Danmarksturné 5. februar på Godset i Kolding.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA