x

Bruce Springsteen spiller før Obamas indsættelse

Bruce Springsteen spiller før Obamas indsættelse

Rockmusikerne flokkedes om at støtte Barack Obama op til det amerikanske præsidentvalg i november. En af hans varmeste fortalere var Bruce Springsteen, og derfor kommer det ikke som den helt store overraskelse, at The Boss og hans E Street Band ifølge Washington Post giver en gratis koncert i Washington i forbindelse med indsættelsen. Nærmere betegnet finder koncerten sted 18. januar, mens Barack Obama formelt bliver indsat som USA’s 44. præsident 20. januar.
 
Lur os, om ikke der ligger en ny Springsteen-cd til Obama blandt de mange lykønskninger. The Boss og hans E Street Band er nemlig umiddelbart efter indsættelsen, nærmere betegnet 26. januar, klar med sit 24. album, ”Working On A Dream”. En titel, der ligger i fin forlængelse af det håb om tiltrængte nye tider, som har overstrømmet verden, siden Obama blev valgt i november sidste år.
 
Springsteen har flere gange i sin karriere har bakket konkrete politikere og projekter op. Tilbage under præsidentvalget i 2004 støttede han således kraftigt den demokratiske kandidat John Kerry ved de såkaldte ”Vote For Change”-koncerter, og støtten fortsatte til den næste demokratiske kandidat – denne gang med bedre held. Blot to dage inden valget i 2008 talte og spillede Springsteen i øvrigt ved et kæmpe vælgermøde i Cleveland, Ohio, hvor Obama selv var til stede. Se et klip derfra her.
.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA