x

Amy Winehouse er stoffri

Amy Winehouse er stoffri

Det er ved at være lang tid siden, der har været gode nyheder fremme om den engelske sangerinde Amy Winehouse, men nu ser det ud, som om det lysner for den 25-årige soulsanger. I et interview med avisen News Of The World siger hun nemlig, at hun har lagt stofferne på hylden, og nu er ved at få lysten til at indspille musik tilbage.

Winehouse har på det seneste været på ferie på den caribiske ø Saint Lucia, og til avisen siger hun, at hun har været stoffri siden begyndelsen af 2009. Hun fortæller, at hun tog til øen for at komme væk fra London, hvor der er stoffer overalt.

"Før jeg kom herud, så jeg et foto af mig selv i avisen og blev skræmt. Jeg tænkte til mig selv, "Girl, du bliver nødt til at få styr på dit liv, eller også er du snart død".

Winehouse siger til avisen, at hun på sin ferie ikke har lavet andet end at læse bøger, solbade og drikke cocktails, og at hun nu har fundet fred. Hun overvejer endda at begynde at indspille igen.

"De fleste aftener har jeg spillet et par sange på klaveret for sjov, men jeg begynder at tænke på at indspille igen. Jeg vil gerne forevige, hvor glad jeg er lige nu på nogle nye sange".

Flere engelske aviser har på det seneste citeret Amy Winehouse for at sige, at hun nu vil skilles fra Blake Fielder-Civil, hvilket forventes at vil ske, når hun vender tilbage fra sin ferie.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA