x

Marie Fisker udsender både ep og album

Marie Fisker udsender både ep og album

Marie Fisker gjorde sig sidste år bemærket ved blandt andet at medvirke til en støttekoncert i Center Sandholm, samt at medvirke på nyfortolkningen af The Sods-nummeret "Copenhagen" sammen med Steen Jørgensen. Han er også med, når Marie Fisker senere på måneden udsender sin debut-ep.

Steen Jørgensen medvirker nemlig på singlen "City Lies", der lige nu kan høres på P3. På den sang som på resten af ep'en bakkes Fisker op af musikerne Rune Kjeldsen (The Rhonda Harris, Savage Rose), Anders Christensen (The Rhonda Harris, Savage Rose) og Jakob Høyer (The Raveonettes). Sidstnævnte har desuden produceret udgivelsen i samarbejde med Marie Fisker.

Debut-ep'en kommer efter en årrække med koncerter på blandt andet Roskilde og Spot-festivalen, og som opvarmningsnavn til en lang række koncerter herhjemme. Det er også blevet til koncerter i London sammen med Rune Kjeldsen, koncerter herhjemme i duo-form sammen med Kira Skov samt prisen som Årets Håb i 2005, der blev uddelt af Carlsberg.

Men nu er det altså blevet tid til at få udgivet musikken, og "Marie Fisker EP" skal ses som en forløber til det kommende debutalbum, der udsendes til maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA