x

Pavement overvejer gendannelse

Pavement overvejer gendannelse

Det er i år tyve år siden, den amerikanske gruppe Pavement blev dannet, og nu ti år efter gruppens opløsning er der snak om at samle tropperne igen. Det siger den tidligere Pavement-guitarist Scott Kannberg nu til musikbladet Loud & Quiet.

Ifølge bladet er Kannberg positivt stemt over for en gendannelse og fortæller, at gruppens medlemmer er på god fod. Men han mener dog ikke, at gendannelsen vil komme til at ske i løbet af 2009. Det ville ellers have været oplagt på grund af gruppens tyve års jubilæum, men Kannberg mener, det er lidt for tidligt.

Den holdning kan dog ændre sig, da den amerikanske Coachella festival eftersigende gør en hel del for at få lov til at booke bandet til deres kommende festival. Kannberg er klar over interessen fra festivalen, og afskriver da heller ikke fuldstændig, at de vil spille der.

"Coachella bliver ved med at spørge vores booker, men han er temmelig stærk. Han venter på det rigtige tal, tror jeg".

Det er tidligere lykkedes festivalen at få gendannet My Bloody Valentine og Rage Against The Machine, og de forsøger fortsat at få The Smiths på programmet. Så festivalen må siges at være særledes aktiv, når det kommer til at få samlet klassiske indie-navne, og der er altså derfor med andre ord stadig en mulighed for, at de også kan overtale Stephen Malkmus og resten af bandet til at sætte gang i Pavement igen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA