x

Bruce Springsteen vinder Golden Globe

Bruce Springsteen vinder Golden Globe

Da prisuddelingen The Golden Globes blev afholdt forleden var der nomineret fem sange i kategorien "Bedste Originale Sang", og her løb Bruce Springsteen med prisen for sin sang "The Wrestler", der er titelnummeret til en film af Darron Aronofsky ("Requiem For A Dream") med Mickey Rourke i hovedrollen.

Springsteen var oppe imod sange fra filmene "WALL-E", "Gran Torino", "Cadillac Records" og "Bolt", hvor sangen synges af John Travolta i duet med Miley Cyrus. Men det blev The Boss, der trak det længste strå, hvilket også var tilfældet, da han var nomineret for sangen "Streets Of Philadelphia", der også vandt en Oscar.

Hovedrollen i "The Wrestler" spilles af Mickey Rourke, der også vandt en Golden Globe for sin præstation. Til MTV fortalte han forleden, at det var ham personligt, der havde fået Springsteen til at skrive sangen. Han havde sendt sangskriveren en kopi af manuskriptet sammen med et langt brev, og selvom Springsteen på daværende tidspunkt havde turneret i Europa, havde han taget sig tid til at skrive sangen til filmen og endda gjort det gratis.

Efter at have vundet en Golden Globe er Springsteen nu favorit til at vinde en Oscar for sangen, når de gyldne statuetter skal deles ud 22. februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA