x

Amy Winehouse skal skilles

Amy Winehouse skal skilles

Amy Winehouse fortsætter sin turbulente eksistens, og i seneste kapitel i sagaen kan sangerindens talsmand meddele, at hun nu skal skilles. Winehouses ægtemand Blake Fielder-Civil har nemlig sendt skilsmissepapirer til hende for at få afsluttet det ægteskab, de indgik i i maj 2007.

Forholdet mellem de to har været særdeles turbulent fra begyndelsen, og Winehouse har blandt andet indrømmet, at hun havde en tendens til at være voldelig overfor sin mand, når hun havde drukket. Der har også været masser af historier andre problemer med alkohol og stoffer, og i juli 2008 blev Fielder-Civil idømt 27 måneders fængsel for vold.

Så det er fra fængslet, han har sendt skilsmissepapirerne, og grunden skulle eftersigende være, at han anklager sangerinden for utroskab. Winehouse er nemlig blevet set på øen Saint Lucia sammen med den 21-årige rugbyspiller Josh Bowman, og hun har udtalt til avisen News Of The World, at hun nu ikke længere har brug for stoffer, da hun er forelsket.

Amy Winehouse har endnu ikke selv kommenteret den forestående skilsmisse, men hendes talsmand bekræfter, at skilsmissepapirerne er modtaget, og at sagen nu overtages af hendes advokater.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA