x

The William Blakes holder fastelavn

The William Blakes holder fastelavn

The William Blakes er i gang med at færdiggøre deres andet album, der udsendes 23. februar, og i den forbindelse inviterer de nu til en særlig fastelavnsfest i Pumpehuset, to dage inden pladen rammer gaden. Her vil der være masser af gæster på scenen, og da det nu er fastelavn, opfordres publikum til at klæde sig ud.

Til koncerten vil man kunne opleve Steffen Brandt, Mikael Simpson, Waqas Qadri fra Outlandish, Slaraffenland, Jong Pang og flere andre optræde sammen med The William Blakes til, hvad bandet beskriver som "en både musikalsk og fysisk udklædningsfest". Bandet lover "konfetti i luften og syng-med-stemning" og lover, at en flot udklædning automatisk vil give en gratis øl i baren som anerkendelse.

The William Blakes udgav sidste år den roste debut "Wayne Coyne", og album nummer to har fået "Dear Unknown Friend". Albummet udkommer som nævnt den 23. februar, og første single fra albummet, "Secretly", er lige på trapperne.

Forsalget til koncerten 21. februar i Pumpehuset starter i dag, onsdag den 14. januar, via www.billetlugen.dk / 70 263 267 samt Fona-butikker landet over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA