x

Editors har skrevet tyve sange

Editors har skrevet tyve sange

I august 2008 skrev NME, at Editors havde booket studietid i oktober måned, og at et nyt album derfor nærmest var lige på trapperne. Men i et blogindlæg på bandets officielle webside skriver bandets bassist, Russell Leetch (til højre på billedet), at der kun er tale om demoer, og at udgivelsen af et nyt album derfor fortsat ligger et stykke ude i fremtiden.

Russell fortæller, at bandet tog en pause efter deres turné sammen med R.E.M., men at de alligevel har fået lavet indspillet demoversioner af ti sange. Der er desuden blevet skrevet yderligere ti nye sange, som bandet nu skal i gang med at indøve. Han bekræfter desuden historierne om, at bandet denne gang går i en mere elektronisk retning og fortæller, at bandet på det seneste har lyttet en del til plader med Depeche Mode, Burial, Georgio Moroder samt "The Idiot" med Iggy Pop og "Remain In Light" med Talking Heads.

Bandet er naturligvis særdeles begejstret for det nye materiale, som Russell Leetch lidt kryptisk beskriver således:

"Pladen føles som det tidspunkt om natten, hvor rævene er mangfoldige, og lyset er dæmpet, mens man kører forbi frosne, forladte lagerbygninger".

Bassisten understreger dog, at der endnu ikke er indspillet noget, så der går lidt, inden de har en plade klar til udgivelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA