x

Animal Collective til Danmark

Animal Collective til Danmark

Baltimore-bandet Animal Collective udgav i mandags albummet "Merriweather Post Pavilion", der allerede nu ser ud til at blive en kandidat til at komme med på listen over årets bedste plader. Nu kommer gruppen til Danmark for at spille materialet live.

Bandet har eksisteret siden 2000, og siden er det som om man har forsøgt at putte dem ned i stort set hver eneste indie-undergenre, der findes, for at beskrive deres unikke, psykedeliske og fantasifulde rockmusik. Det har skaffet bandet særdeles gode anmeldelser specielt hos Pitchfork, der elsker dem, og eksempelvis har givet deres seneste udgivelse 9.6 på deres 0.0 - 10.0 skala.

Også her på GAFFA har bandet fået gode anmeldelser, hvor både bandets to seneste udgivelser samt deres koncert på Loppen i 2007 alle har fået fem stjerner. Så det er altså et orkester, der har noget at leve op til, når de vender tilbage til Danmark til marts.

Her vil Animal Collective ifølge deres MySpace-side give koncert i Amager Bio 6. marts. Koncerten er endnu ikke blevet offentliggjort fra spillestedets side, så det anbefales, at man holder øje med AmagerBio.dk for mere info.

[Update] Forsalget til koncerten starter tirsdag den 20. januar via www.billetnet.dk / 70 15 65 65 samt Fona-butikker landet over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA