x

Lily Electric udgiver album i Europa og tager på Tysklandsturné

Lily Electric udgiver album i Europa og tager på Tysklandsturné

Den Berlin-bosatte danske gruppe Lily Electric fik flotte anmeldelser, da de i marts 2008 udgav deres debutalbum ”You’re In The Painting You Saw”. GAFFAs Kristian Bach Petersen gav det eksempelvis fem stjerner og kaldte det "et af de mest elegant krukkede og sofistikerede danske album i lang tid." Albummet er dog indtil videre kun udkommet herhjemme, men 17. april kommer det i Tyskland og resten af Europa. Og nu tager Lily Electric så ud på deres første egentlige Tysklandsturné. På seks dage skal de spille fem koncerter, som supportband til et af Tysklands mest populære indiebands, der har det ganske prosiaske navn Slut. Slut har eksisteret siden 1995, men er stort set ukendte i Danmark, selvom de synger på engelsk. I Tyskland er de dog ganske store.
 
Lily Electric-forsanger Bjarke Porsmose udtaler: ”At pladen udkom i Danmark sidste år, var fantastisk og første del af turen. Nu er vi på anden etape og det er det, vi har arbejdet hen imod i snart to år – så vi glæder os meget til at komme ud og spille for et nyt publikum”.
 
Lily Electric kommer til Danmark i april for at spille en mindre tur og skal i maj på deres første tur i Europa som hovednavn.
 
Lily Electric live i februar:
1. februar: Posthalle, Würzburg
2. februar: Zakk, Düsseldorf
3. februar: Lido, Berlin
5. februar: Modernes, Bremen
6. februar: Sputnikhalle, Münster

Lily Electrics hjemmeside

Sluts hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA