x

Guitar Hero: Metallica kommer til maj

Guitar Hero: Metallica kommer til maj

Metallica refererer i dag på deres officielle webside til udgivelsen af det kommende konsolspil "Guitar Hero: Metallica" som "den mest offentlige hemmelighed nogensinde", og der har da også floreret en hel del historier om spillet. Men nu løfter bandet sløret for den sidste detalje, og dermed ligger det fast, at spillet udsendes 29. marts i USA, og vil blive udsendt i begyndelsen af maj i Europa.

Spillet kommer til at indeholde 28 Metallica-sange samt sange med grupper, Metallica ser op til som Alice In Chains, Foo Fighters, Slayer, Machine Head og Queen. Samtidig vil der komme en ny, udvidet ekspert level, hvor man skal bruge to stortrommepedaler for at kunne imitere Lars Ulrich perfekt.

Spillet kommer mindre end et år efter udgivelsen af "Guitar Hero: Aerosmith", hvor man på en specialdesignet Aerosmith-guitar kunne spille med på sange som "Sweet Emotion", "Love In An Elevator" og "Walk This Way".

Bandet har også offentliggjort en trailer for spillet, hvor man kan se, hvordan de animerede udgaver af Lars, James, Kirk og Robert ser ud i spillet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA