x

Socialdemokraterne vil støtte rocken

Socialdemokraterne vil støtte rocken

Der er sket en favorisering af den klassiske musik, mener Socialdemokraternes kulturordfører, Mogens Jensen, der ifølge Ritzau nu vil gøre sit for at rockmusikken også får sig en økonomisk indsprøjtning. Han udtaler følgende:

"Det er fint med mange muligheder for den klassiske musik, men der er sket en skævvridning, og nu er tiden inde til at styrke den anden side af musiklivet. Nu er det den del af musiklivets tur til at få del i de offentlige investeringskroner."

Kulturordføreren har nedsat et udvalg, der skal ledes af Henrik Marstal, som de fleste kender som foretrukken musikekspert i medierne, tidligere ibens-bassist og næstformand for Kulturministeriets kanonudvalg for musik.

Socialdemokraterne er som bekendt fortsat i opposition i Folketinget, så det ville lette med opbakning fra regeringen, hvis denne prioritering skal føre konkrete tiltag med sig.

"Jeg håber, at [kultur]ministeren vil være enig med mig og tage positivt imod udspillet fra udvalget," udtaler Mogens Jensen yderligere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA