x

Heather Nova-billetkonkurrencen afsluttet

Heather Nova-billetkonkurrencen afsluttet

Den Bermuda-fødte singer-songwriter Heather Nova giver en intim, akustisk solokoncert på Store Vega i København lørdag d. 20. september. GAFFA.dk udloddede 2 x 2 billetter. Konkurrencen er nu afsluttet, og vinderne får direkte besked.

Heather Nova har afsluttet arbejdet med sit seneste studiealbum, ”Storm”, der udsendes senere på året på pladeselskabet Big Cat. I forbindelse med pladen har Nova arbejdet sammen med de atmosfæriske indie-rockere Mercury Rev i Kingston, New York.

New York-bandet har produceret pladen og medvirker på samtlige numre, undtagen ét, hvor Nova i stedet får hjælp fra den legendariske guitarist og ”rock-professor” Lenny Kaye, kendt fra Patti Smith Group og som initiativtageren bag den indflydelsesrige ”Nuggets”-opsamling af klassisk amerikansk garagerock.

Smuglyt viser, at Heather Novas nye plade ikke lyder meget af garagerock, men på en videreførelse af hendes bittersøde og følsomme sangskrivning. Det nye album er mere enkelt og nedbarberet i forhold til tidligere udspil, med færre instrumenter og Heather Novas stemme som det dominerende element, hvilket minder meget om de intime akustiske koncerter, som fans elsker hende for.

”Storm” er mixet i New York af ”Bassy” Bob Brockman, som også arbejdede på Heathers forrige albumudgivelse ”South”. Efter planen skal albummet udkomme sidst på måneden.

Vi spurgte:

Hvad er egentlig Heather Novas rigtige navn?

1: Heather Frith
2: Heather Nova
3: Heather Locklear

Svaret er 1: Heather FrithNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA