x

Boy George fik 15 måneder

Boy George fik 15 måneder

Strafudmålingen i sagen omkring Boy George og den norske escort-fyr Audun Carlsen blev leveret i London for nylig, hvor sangeren blev idømt 15 måneders ubetinget fængsel. Det skriver Reuters.

Boy George, hvis borgerlige navn er George O' Dowd, blev dømt skyldig i december måned, men det er først nu, det er blevet besluttet, hvilken straf den 47-årige sanger skal have. Dommeren havde advaret Boy George om, at han kunne forvente en fængselssstraf, men sangerens advokater havde forventet, at han maksimalt ville få tre måneder. I stedet blev det altså en dom på 15 måneder.

I forbindelse strafudmålingen sagde dommeren David Radford, at Boy Georges forbrydelse var så seriøs, at han kun kunne retfærdiggøre en øjeblikkelig fængselsstraf. Samtidig sagde han, at sangerens modvilje til at erklære sig skyldig viste en mangel på anger, der blandt andet kunne have sparet det ydmygede offer for at vidne i retten.

Advokaterne udtalte efterfølgende, at dommen betyder, at Boy George formodentlig skal sidde indespærret i seks eller syv måneder, og at de lige nu ikke havde besluttet, hvorvidt de ville anke sagen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA