x

Arctic Monkeys godt i gang med treer

Arctic Monkeys godt i gang med treer

Arctic Monkeys turnerer lige nu i Australien, hvor de blandt andet har budt på helt nye numre til deres koncerter. Nu fortæller bandets frontmand, Alex Turner, at bandet er godt i gang med tredje album, og at det muligvis kommer ud allerede til sommer.

Til den australske radiostation Triple J siger Turner, at albummet er 78 procent færdigt, og at planen er at have pladen klar til sommer, hvilket jo sjovt nok er australiernes vinter. Han fortæller desuden, at de har indspillet hos Josh Homme fra Queens Of The Stone Age to gange, men selvom det måske har gjort sangene lidt mere støvede, så har det ikke gjort dem tungere.

Ved samme lejlighed hang de også ud med Dave Catching fra Eagles Of Death Metal, og Turner beskriver deres ophold i ørkenen som særdeles inspirerende.

Gruppens seneste udgivelse er "Favourite Worst Nightmare" fra 2007, men siden da har Alex Turner også udgivet et album med The Last Shadow Puppets. Alligevel er der altså blevet tid til at skrive og indspille nyt materiale til Arctic Monkeys, som alt altså tyder på vil blive udsendt senere i år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA