x

Amy Winehouse starter pladeselskab

Amy Winehouse starter pladeselskab

Der er efterhånden ikke så få musikere, der til trods for, at de udgiver deres plader hos et stort selskab, alligevel vælger at sætte deres eget pladeselskab op. Den seneste i flokken er Amy Winehouse, der ifølge en lang række engelske medier har lanceret selskabet Lioness Records.

Første kunstner på selskabets artistliste er den 13-årige Dionne Bromfield, der er Winehouses gudbarn. Hun har indtil videre kun optrådt i en YouTube-video, hvor Pete Doherty filmer Dionne synge Alicia Keys' "If I Ain't Got You", mens Winehouse akkompanierer på guitaren. Men ifølge The Guardian er indspilningerne til det kommende debutalbum begyndt, og Winehouse har sørget for, at der er blevet indspillet duetter med Lady GaGa, Lemar og den irske X Factor-deltager Eoghan Quigg.

Winehouse har desuden betalt for sangtimer til den unge sangerinde, og i et interview med The Independent sidste år udtalte hun sig om Dionnes potentiale:

"Dionne er ung, men hun har mere potentiale, end jeg har set i nogen anden pige. Jeg ved, hun har en fordel, fordi hun kender mig, men jeg kunne sætte hende op imod hvem som helst og vide, at hun ville kunne klare sig".

The Guardian mener også at vide, at Amy Winehouse har inviteret Dionne Bromfield til St. Lucia, hvor hun lige nu holder ferie, for at planlægge udgivelsen af det kommende album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA