x

Epo-555-medlem og ven starter pladeselskab

Epo-555-medlem og ven starter pladeselskab

Trods finanskrisen og generelt faldende salgstal skorter det ikke på initiativ og idérigdom i den danske musikbranche. Nu har produceren, multimusikeren og epo-555-trommeslageren Ebbe Frej (Lise Westzynthius, The Late Parade med flere) sammen med vennen Mads Bøgh startet et pladeselskab. Ha Ha Records er navnet, og første udgivelse bliver Jeremy Sparrows debut-ep, som kommer på gaden til sommer.

Jeremy Sparrow er et alias for sangeren, guitaristen og sangskriveren Lasse Smed, der dog har et band bag sig, når han spiller live. Musikken er inspireret af amerikansk lo-fi-rock. Ep’en indspilles i skrivende stund i et familievenligt sommerhus på den jyske vestkyst og redigeres samt mikses i Ebbe Frej Club Petit Surprise Studio på Vesterbro i København.

Ebbe Frej fortæller: "Mads spillede et par demoer for mig med Jeremy Sparrow i foråret, da vi sad i mit køkken og fik en lille én til tørsten. Det var kærlighed ved første lyt. Samme aften trykkede Mads og jeg hånd på, at vi ville gøre vort ypperste for at give Jeremys musik den opmærksomhed, den så afgjort fortjente. Vi fik den unge mastermind i bandet, Lasse Smed, i tale en varm sommeraften på Props (café på Nørrebro, red.) og gik derfra med en aftale – en aftale, der nu bringer os ud i et sommerhus i en skummel afkrog af Nordjylland for at skabe de bedst mulige rammer for indspilningerne."

Jeremy Sparrow vil spille en række koncerter hen over sommeren. Allerede i slutningen af februar vil man dog ved to koncerter kunne opleve gruppen, der blandt andet vil give smagsprøver på deres kommende ep:

25. februar – Studenterhuset, København

28. februar – Teater Momentum, Odense

Jeremy Sparrow på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA