x

Forældreråd stiller Britney skoleret

Forældreråd stiller Britney skoleret

I USA raser The Parents Television Council over den nye Britney Spears-single, "If U Seek Amy", fra popsangerindens seneste album "Circus". Den amerikanske organisation mener, at det lyder uanstændigt, når titlen på nummeret siges hurtigt i radioen.

Anklagen lyder på, at hvis titlen udtales hurtigt, lyder det, som om man staver et af de mest berygtede og slemme ord i USA, nemlig "fuck", og det lyder derfor, som om Britney synger "F U CK Me". På denne baggrund har PTC's præsident Tom Winter ifølge Billboard sagt, at organisationen finder det stødende, hvis "If U Seek Amy" bliver spillet i radioen imellem klokken 6 om morgenen og klokken 22 om aftenen, hvor børn og ungre mennesker muligvis lytter med.

Tom Winter påpeger yderligere, at nummeret i hvert fald ikke handler om en pige ved navn Amy, og at titlen derfor muligvis er valgt, fordi den kan støde nogen. Det har imidlertid ikke stoppet de amerikanske radiostationer fra at spille singlen, men nogle er dog gået over til at spille en version redigeret af Spears' pladeselskab Jive, hvor den eneste ændring er, at Seek er blevet til See - så man altså ikke staver til "fuck" når man udtaler titlen.

"If U Seek Amy" er produceret af og skrevet i samarbejde med Max Martin, som tidligere har lavet Britney Spears-hitsinglerne "...Baby One More Time" og "Oops!... I Did It Again". Og nu ser det så ud til, at Spears har forarget igen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA