x

Michael Jacksons "Thriller" som musical

Michael Jacksons "Thriller" som musical

Kongen af pop skal nu være med til at udvikle en musical på baggrund af hans opsigtsvækkende fjorten minutter lange video til "Thriller", der kom frem tilbage i 1983. Jacksons album "Thriller" fra 1982 er verdens til dato bedst sælgende plade, og sange fra både den og "Off The Wall" fra 1979 kommer med i stykket "Thriller The Musical".

Den planlagte musical vil forsøge at genskabe historien i det 14-minutters spoof på en horror-film, som videoen til "Thriller" i realiteten er. I musikvideoen er et ungt par på date, men lige pludselig forvandler den unge mand, spillet af Michael Jackson selv, sig til en varulv, der blandt andet danser med zombier. Den lille kortfilm er instrueret af John Landis (instruktøren bag "The Blues Brothers"), og kostede lige omkring en halv million dollars at lave.

Ifølge Reuters har Nederland Organization, som er mændene med rettighederne til musicalen, svoret, at "Thriller The Musical" bliver den Micheal Jackson-autoriserede version af "Thriller", og at pop-ikonet også skal deltage i et hvert aspekt af den kreative proces.

De seneste mange år har Michael Jackson været i fokus for mange andre ting end lige musikken, blandt andet i 2003, hvor han blev anklaget for sexuelt overgreb på mindreårig, men frikendt to år senere, og i den seneste tid har den nu 50-årige Jackson haft store økonomiske kvaler. Albummet "Thriller" havde for øvrigt 25-års jubilæum i slutningen af 2007, hvor det i februar 2008 blev genudgivet i en særlig jubilæumsudgave,


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA