Nyhed

Mads Langer klar med nyt album

Sangskriveren udsender sit andet album, mens han turnerer med Tim Christensen

Der er sket meget for Mads Langer, siden han i 2006 bad om vores opmærksomhed med debutalbummet "Attention Please". Albummet kastede hittet "Breaking News" af sig, og efterfølgende brugte Langer tid i New York, Los Angeles og Berlin, men fandt også tid til at turnere herhjemme og medvirke i forestillingen "Hedwig & The Angry Inch". Men nu er det til februar blevet tid til at udsende endnu et album, der blot bærer titlen "Mads Langer".

Udgivelsen kommer efter, at Langer havde skrevet omkring 100 nye sange i alle mulige forskellige genrer, og ud af dem er blevet valgt en stribe, der sammen gør det nye album. En af dem hedder "Fact - Fiction" og er samtidig første single fra pladen. Sangen fandtes desuden på en akustisk ep, der kom sidste år, og den har også længe kunnet høres på Langers MySpace-side.

Mads Langer udsender sit andet album 9. februar, men inden da drager sangskriveren ud i landet sammen med vennen Tim Christensen. De to tager nemlig på en turné sammen, der starter 5. februar med en koncert på Godset i Herning, og strækker sig over 25 datoer frem til 11. april, hvor turnéen afsluttes i Muzikhuset på Bornholm.


ANNONCE