x

The Matrix udsender Katy Perry-album

The Matrix udsender Katy Perry-album

Lang tid før Katy Perry sang om at kysse piger, og fyre, der er både varme og kolde, lavede hun et album sammen med producerholdet The Matrix, og det har nu set dagens lys. Det blev ellers betragtet som et "tabt album", men ganske som "The Black Album" (Prince) og "Smile" (Brian Wilson) dukker skiven nu op og kan ifølge MTV købes på iTunes i USA.

Katy Perry fik et gigantisk gennembrud sidste år, og derfor er det ikke så mærkeligt, at folkene i The Matrix gerne vil ride med på den bølge. De indspillede en række sange med Perry i 2003 og 2004, og dem har de samlet på albummet "The Matrix", der også indeholder vokalbidrag fra Adam Longlands, der også har arbejdet sammen med The Matrix på sange til Ashley Tisdale.

Fordi ingen dengang havde hørt om Perry og Longlands, og The Matrix havde stået bag hits til Britney Spears og Christina Aguilera, fik projektet en del omtale i USA, og i oktober 2004 blev hun The Next Big Thing i Blender Magazine.

Men af en eller anden grund skete der ikke noget med projektet, Perry gik videre med sin karriere, blev en stor succes, og nu kommer The Matrix altså med deres album. Til MTV siger Lauren Christy fra The Matrix dog, at udgivelsen, der skulle have været ude for lang tid siden, sker efter aftale med Katy Perry.

"Vi havde aftalt en dato med iTunes... og så eksploderede "I Kissed A Girl". Jeg snakkede med Katy om det, og hun ville gerne vente, indtil den fjerde single fra hendes album var blevet udsendt".

Til MTV citerer Christy desuden Perry for at have sagt, at hun ikke syntes den oprindelige udgivelsesdato var det bedste tidspunkt at udsende "The Matrix" på, men at hun gerne ville vende tilbage til idéen om at udsende den, "når det image og den retning, jeg ønsker for min musik, er bedre etableret". Christy siger desuden, at de ikke udsender pladen for at blive popstjerner, men fordi den indeholder gode sange, som de gerne vil have ud.

Et af numrene er sangen "Broken", der skulle have været første single fra pladen. Der blev endda indspillet en video med en ung Katy Perry, der kan ses på YouTube.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA