x

The Wong Boys og Electrojuice på tour

The Wong Boys og Electrojuice på tour

The Wong Boys, der for nylig spillede til P3 guld, har inviteret den unge gruppe Electrojuice med på en kommende tour rundt i Danmark. Der lægges hermed op til, at landet rammes af en blanding af flabet elektrorock, beats og skøre dansetrin. De to grupper begynder touren i Danmark i marts måned, men optræder inden da også i Oslo den 20. og 21. februar til festivalen By:Larm.

The Wong Boys, der udsendte deres selvbetitlede debutalbum i oktober sidste år, blandt andet med numre som "Git Ur Fuk On" og "Gold Teeth", har siden da spillet en række shows rundt i landet, og nu er det blevet tid til at besøge en god portion af Danmarks spillesteder. Frank Ziyanak og Stefan Kvamm, som de to medlemmer af gruppen hedder, er kendt for at levere club-rockede elektroniske hits og energiske og dybt underholdende optrædener, når de spiller live.

Electrojuice har efterhånden etableret sig godt i musikbranchen med deres remix for navne som Veto, Suspekt og Lulu Rouge. Debutalbummet fra de to 15- og 16-årige medlemmer er på vej, og indtil da kan man forvente, at den første single er på gaden til foråret, hvor rygtet siger, at ganske prominente navne gæster.

Datoer og byer for koncerterne med The Wong Boys og Electrojuice er som følger:

20. februar   by:larm, Oslo
21. februar   by:larm, Oslo
26. marts     Studenterhuset, Aalborg

27. marts     Train, Århus – NB! Kun Wong Boys,
                   Sway, Århus – NB! Kun Electrojuice
28. marts     Tapperiet, Køge (Electrocrawl)
2. april         Paletten, Viborg

3. april         Pitstop, Kolding
4. april         Sønderborghus
10. april       Gimle, Roskilde (Natkoncert)

11.april        Musikhuzet, Bornholm (wonderfestiwall)
17. april       Klauzdal, Herlev
18. april       Rust, København (Natkoncert)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA